The Toonz

11:00
The Toonz

The toonz zijn 5 jeugdige persoonlijkheden die elk podium zonder probleem omvormen tot een circus, niet alleen vette rock ‘n roll, zeemzoete zang, vettige gitaren en keiharde drums staan centraal maar ook humor en amusement zijn zaken die je zeker mag verwachten.
Haal die dansschoenen boven, vet uw haar in en kom met ons mee feesten!

MEER INFO
The Toonz op Facebook

goToTop

13:30

The Rhumba Kings

Opgericht in 2003 als een 1950’s rockabilly trio, heeft oprichter en origineel lid van The Rhumba Kings, Mark Sprex, de band blijven pushen desondanks de lineup veranderingen. Hij heeft de stijl en het geluid van de band geëvolueerd tot stevige rock’n’roll met verschillende invloeden komende van neo-rockabilly tot punk rock. De live shows zijn bekend geraakt door Mark zijn zeer energieke en onvoorspelbare optredens,met als resultaat dat de band zijn vaste en loyale fans heeft en blijft bijkrijgen... 15 Jaar en de band staat er nog steeds en beter dan ooit! De band, “Mark Sprex op contrabas en lead vocals, drummer Kurt Liekens en gitarist Emilio Garcia”, zijn gespecialiseerd in originele nummers van Mark en enkele covers die hun invloeden aantonen.

MEER INFO
The Rhumba Kings op Facebook

goToTop

Cat and the Bearded Monkeys

16:00

Cat and the Bearded Monkeys

Toen de contrabassist, Michel Buelens, en de gitarist, Steven Vanderwegen, een avondje gingen swingen op ‘Radio Modern’ in Leuven onstond het geniale idee om een rockabilly band op te starten. Niet veel later trokken zij ook drummer Jonas Hendrickx uit de apenkooi en konden de repetities starten. Om wat tegengewicht te geven aan al dat testosteron hebben ze zangeres,Katrien Van Proeyen, kunnen strikken. Samen met saxofonist, Wim Boddin, werd het plaatje compleet! Met deze vier bebaarde venten en de (gelukkig) niet-bebaarde zangeres kan het dus niet anders dan vonken geven!

MEER INFO
Cat and the Bearded Monkeys op Facebook

goToTop

Les Tousred

18:30
Les Trousred

LES TOUSRED is een vijfkoppige coverband die de heupen losmaakt en de tongen dorstig! Zij brengen hits van toen tot nu, waarbij LTR zich absoluut onderscheidt met zijn trompetacts en het eigen maken van elk nummer. Hun muziek zal zo aanstekelijk werken dat jouw benen je onderuithalen!

MEER INFO
Les Tousred op Facebook

goToTop

Nerveus

21:00
Nerveus

Na eerdere passages in 2011 en 2014 is NerVeus terug van de partij! NerVeuS is een allround coverband die met hun jarenlange ervaring én met de nodige humor elk feest naar een hoger niveau tilt. Hun plezier op ’t podium straalt af op het publiek waardoor de ambiance is verzekerd! Onverwachte verzoeknummers, meezingen op het podium, danspartijen… het moet allemaal kunnen. Moet er nog feest zijn?

MEER INFO
Nerveus op Facebook

goToTop

Afterparty met DJ dB69

23:00 - 03:00
JD dB69

DJ dB69 alias Wim Vander Weyden kreeg op 16-jarige leeftijd de Deejay microbe te pakken. Zijn passie voor muziek zorgde er al snel voor dat hij een veel gevraagde DJ werd. Hij draaide zijn eerste plaatjes op tal van fuiven in zijn geboorte dorp Tielt- Winge. In ’97 werd hij resident in Café De Rector, tot op heden één van de populairste danscafé’s in Leuven.

MEER INFO
DJ dB69 offical webpage

goToTop