Cat and the bearded monkeys

11:00
Cat and the bearded monkeys

Rockabilly band uit ‘groot-Leuven’.
Tijdloze klassiekers van weleer vuren we op u af: Elvis Presley, Eddie Cochran, Carl Perkins en vele andere grootheden!
Haal die dansschoenen boven, vet uw haar in en kom met ons mee feesten!

MEER INFO
Cat and the bearded monkeys op Facebook

goToTop

13:30

Female fronted rockabilly band from Belgium.

Ontstaan in 2009 na het eerste en enigste Billybop festival, de band heeft nu als line-up: Bart C ( Mike Fantom & The Bop a-tones ) op contrabass, Bart H. (Horny Horses ) als guitarist en backing vocals, Kurt L ( ex- Lords of Acid ) op drums, Stefni W. frontlady. De energie die van het podium druipt is genoeg om een V8 op volle toeren te laten draaien, aangedreven door de kracht en passie van de frontlady.

MEER INFO
Wild Deuces op Facebook

goToTop

Blaze of Colors

16:00

Blaze of Colors is een 6-koppige band, die stevige covers speelt, maar steeds met een subtiele ondertoon. In hun uitgebreid repertoire eren ze
helden als Deep Purple, Creedence Clearwater Revival, UFO, Focus, Whitesnake, Iron Maiden en Queen, maar nemen ook gevoelige nummers ter hand van David Bowie, Gary Moore en Paul McCartney.

De groep heeft zijn uitvalsbasis in de Antwerpse Kempen en zijn daar inmiddels een begrip geworden. Twee gitaristen (Dizze & Selle), een zanger met een bijzonder ruim en zuiver stembereik (De Flap), keyboards (Simon), bas (Lajos) en drums (Jan) vormen deze groep die door de jaren heen een solide live-reputatie heeft opgebouwd.

MEER INFO
Blaze of Colors op Facebook

goToTop